Hissinteriör

Hissinteriör till alla hissfabrikat

Har du stannat upp och imponerats av hissarna på ett hotell, en flygplats eller ett köpcentrum är sannolikheten stor att hisskorgarna kommit från Åhmans i Åhus. På Åhmans i Åhus har vi byggt mängder av hisskorgar sedan 1920. Det är inte ovanligt att vi fortfarande får i uppdrag att renovera, återställa till ursprungligt skick eller byta ut av hisskorg vi själva byggt på 30-40-talet. Panoramahissar – utanpåliggande hissar med stora glasytor till köpcentrum och andra offentliga platser – är en av våra specialiteter.

Bred kompetens i olika material

Vi behärskar trä, sten, metall och glas och kombinerar ofta de olika materialen för att skapa unika hisskorgar. Denna kompetens ger oss möjlighet att skapa vackra hisskorgar och hisskorgar för specifika ändamål.

Stengolv, svängda glasväggar eller rostfritt är exempel på material med mycket lång livslängd och låga underhållskostnader samtidigt som de är tacksamma material för en kreativ arkitekt. Tradition och erfarenhet kombineras med senaste spjutspetsteknologi inom tillverkning, konstruktion och CAD/CAM för att skapa vackra, unika och slitstarka hisskorgar.

Våra hisskorgar levereras via fristående hissentreprenörer och anpassas till alla hisstyper och alla hissfabrikat. Konstruktion och utformning görs i samarbete med fastighetsägare och arkitekt.

Paketerade lösningar

Passar alla hissfabrikat och hisstyper - både till nyproduktion och modernisering