Vi erbjuder

Unik kompetens inom hissinteriör

Som ledande specialist på hisskorgar och hissinteriörer kan vi erbjuda kostnadseffektiva hisskorgslösningar för alla typer och fabrikat av hissar. Sortimentet sträcker sig från snygga, slitstarka bostadshisskorgar för hyreshus till unika och mycket exklusiva hisskorgar för kontor, hotell och köpcentrum. Vi tillverkar helt nya hisskorgar för nybyggnation eller för utbyte vid modernisering. Vi renoverar och moderniserar även befintliga hisskorgar som av estetiska skäl, tillgänglighetsskäl eller säkerhetsskäl behöver förnyas. Vi uppgraderar även nya koncernhisskorgar.

All försäljning sker via etablerade hissentreprenörer. Projektering sker i samarbete med beställare, arkitekt, konsult och hissentreprenör.

Vi gör det enklare för dig

Som specialist på hisskorgar medverkar vi tillsammans med din hissentreprenör till att du får den totalekonomiskt bästa lösningen med en snygg energisnål hisskorg som uppfyller dina krav och önskemål. Självklart ska du känna dig trygg i att regler från olika myndigheter följs. Vi bjuder också på en hel palett av designförslag på paketerade lösningar att välja bland eller inspireras av samt en rejäl bildbank med många av landets vackraste hisskorgar.

Korgbyte är oftast bäst

Står du inför en renovering eller modernisering av en befintlig hissanläggning ska du tala med din hissentreprenör om ett komplett korgbyte till lättviktskorg. Korgbyte är oftast den mest ekonomiska och smidigaste lösningen. Du slipper merkostnader för ombalanseringar och byte av mekanisk utrustning. Samtidigt blir stilleståndstiden minimerad och hisskorgen blir helt nytillverkad med alla moderna miljö- och energibesparande funktioner integrerade till fördel för fastighetsägaren.

En väl underhållen hissanläggning skall ha samma livslängd som fastigheten. Precis som för våra bilar så kräver hissar dock ett visst löpande service- och underhållsarbete för att fungera problemfritt och säkert. Därför har alla fastighetsägare ett hisserviceföretag som gör service på hissen fyra gånger om året.

Förr konstruerades de allra flesta hissarna för att hålla länge vilket gör att man kan behålla hela hissens ”stomme” under många år. När en hiss börjar bli sliten finns det stora möjligheter att enkelt modernisera hissen genom att byta ut vissa slitagedelar. Som fastighetsägare kan man då både minska sina egna drifts- och underhållskostnader samtidigt som man bidrar till en miljömässigt mer hållbar framtid.

Mer än 150 års erfarenhet

Åhmans i Åhus är ett familjeföretag som grundades 1860. Vi har tillverkat hisskorgar sedan 1920 och är Skandinaviens ledande oberoende tillverkare och renoverare av hisskorgar och hissinteriörer.

Försäljning och support

Vi älskar att prata hiss och hisskorg! Vi har delat upp säljansvaret geografiskt enligt nedan. Naturligtvis är vi flexibla och hjälper varandra över gränserna så får du inte tag i ”rätt person” är det bara att kontakta någon annan av oss. Det är oss du ska prata hiss med:

Försäljningschef

Oliver Wachenborn
+46 736 - 33 71 33
oliver@ahmans.se

Försäljning Sverige

Leif Stridsberg
+46 708 - 28 99 01
leif@ahmans.se

Försäljning Export

Rolf Wennerström
+46 733 - 74 88 63
rolf@ahmans.se

Ordermottagning, Komponenter

André Motoda
+46 736 - 33 71 09
order@ahmans.se

Google Translate