Vi söker dig som har erfarenhet som montör inom träindustrin. Är du utbildad snickare eller som finsnickare är det meriterande. Jobbet kräver en person med arbetsvilja och hög moral. Du bör vara händig, självständig i ditt arbete samt behärskar svenska flytande i både tal och skrift. Vi söker dig som har ett glatt humör, trevlig och pålitlig.

Dina arbetsuppgifter blir främst sammansättning av specialobjekt inom hisskorgsinredning och kommer främst att arbeta med materialet trä men även plåt samt glas förekommer. Du som söker skall kunna arbeta självständigt varför goda kunskaper i ritningsläsning är ett krav. Viss beredning utförs under produktion vilket ställer stora krav på din noggrannhet och erfarenhet.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker det låter intressant kan vi erbjuda en möjlighet att vara med om att forma vår spännande framtida utveckling. Arbetstid är förlagd till dagtid med möjlighet för flextid.

Mejla din ansökan till jobb@ahmans.se och skriv i ämnesraden ”Träarbetare/Snickare” senast 2021-11-08. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare så skicka din ansökan så snart som möjligt. Observera att vi enbart tar emot ansökningar till jobb@ahmans.se