Dina arbetsuppgifter blir främst kantbockning av detaljer i rostfri plåt men även aluminiumplåt förekommer. Du som söker skall kunna arbeta självständigt varför goda kunskaper i ritningsläsning är ett krav. Vi arbetar både med programmering online och offline vilket innebär att oftast är programmen redan gjorda vid konstruktion men att vi ibland behöver förlita oss på att operatören själv gör programmen från grunden vilket ställer stora krav på din noggrannhet och erfarenhet.

Du är praktiskt lagd, intresserad av IT och produktionsarbete. Vi söker dig som är engagerad, hjälpsam, flexibel och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.
Vi förväntar oss att du är positiv, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Som person är du nyfiken och har ett naturligt driv och viljan att lära dig nya uppgifter. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Gymnasieutbildning i teknik/industri är ett krav och erfarenhet som operatör inom industrin är meriterande.
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker det låter intressant kan vi erbjuda en möjlighet att vara med om att forma vår spännande framtida utveckling.

Arbetstiden är förlagd till dagtid med möjlighet för flextid.

Maila din ansökan till jobb@ahmans.se och skriv i ämnesraden ”Kantpressare” senast 2021-11-08.

Observera att vi enbart tar emot ansökningar till denna adress. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Länk till platsannons: Platsannons