Om Tjänsten

Vi söker nu erfarna montörer som vill jobba på ett väletablerat företag med gott rykte i branschen. Företaget står inför en expansionsfas och vill nu ha med erfarna personer på en spännande resa. Som montör för denna tjänst kommer du att utföra montage av hisskorgsinredningar i Stockholmsregionen.

Om dig

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete samt har god erfarenhet av snickeri och av att arbeta med tunnplåt. Vi ser att du har erfarenhet att av montering enligt ritningsunderlag samt trivs med att arbeta självständigt. Viktigt att du gillar kundkontakt och är lösningsorienterad.

B-körkort är ett krav.

VI ERBJUDER

Ett varierande och fritt jobb med tillgång till servicebil. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget. Jobbet innebär att man utgår från södra Stockholm och kommer främst att montera hissinteriörerna i centrala Stockholm men även i närliggande städer.

Typ av anställning: Heltid, Tillsvidareanställd

Om företaget

Åhmans i Åhus AB grundades 1860 och är idag ett familjeföretag med nisch som underleverantör inom hissbranschen innefattande tillverkning och montering av hisskorgsinredningar i Skandinavien. Med god servicekänsla och en väl genomtänkt plan arbetar vi effektivt för att ge våra uppdragsgivare precis vad de eftersträvar.

Så ansöker du

Din ansökan med CV och en personlig beskrivning skickar du på jobb@ahmans.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Rolf Wenneström 08-588 333 33