Åhmans i Åhus, grundat 1860, är idag ledande oberoende tillverkare av hisskorgar och hissinteriörer i Skandinavien. Familjeföretaget med cirka 35 anställda har bland annat egen konstruktionsavdelning, snickeri och metallbearbetning. I samband med ökad efterfrågan i norra Europa söker företaget nu efter en driven och resultatinriktad exportsäljare.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten avser försäljningsansvar för Åhmans export med fokus på att skapa tillväxt på vår exportmarknad. Utifrån marknadsanalyser och strategier kommer du att utveckla relationer med befintliga kunder, öka föreskrivningarna av våra produkter hos arkitekter samt bearbeta nya potentiella kunder inom hissbranschen. Du kommer att utgå från företagets kontor i Åhus med uppskattningsvis 50-80 resdagar per år.

Vi erbjuder dig

  • En familjär, öppen och integrerande företagskultur som präglas av service samt engagemang
  • En nyckelroll i ett bolag som erbjuder snabba, flexibla och kundorienterade lösningar
  • Korta beslutsvägar, vilket ger dig chansen att vara med och påverka och ta ansvar.
  • En möjlighet att leda företagets tillväxtresa i Europa.

Profil
Vi ser att du har tidigare erfarenhet från exportförsäljning och är van att bearbeta/utveckla nya internationella marknader/kunder. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Teknisk bakgrund/förståelse och erfarenhet från byggbranschen är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

För ytterligare information kontakta jobb@ahmans.se

Klicka här för att komma till platsannonsen