// Paketerade lösningar

Snabba, smarta och smidiga hisslösningar

För snabba beslut och genomtänkt design
För att underlätta projekteringsarbetet visar vi ett antal exempel på snyggare hissar i lite olika kostnadsnivåer. Med samspelta färger och materialkombinationer.

Paketerat men ändå fritt
Precis som när du köper en ny bil utgår du från olika grundlösningar som du sedan kompletterar med olika komponenter och utrustningspaket efter behov och smak. Speciellt i Åhmans PREMIUM Plus är valmöjligheterna och friheten mycket stor när du vill ha en enkel och snabb lösning men ändå sätta din personliga prägel på hisskorgen.
Våra paketerade lösningar ger dig ett stort urval och stor flexibilitet samtidigt som de ger oss möjlighet till rationell produktion för att hålla kostnaderna nere.

Vi delar in dem i tre grupper: Åhmans REGULAR Plus, Åhmans MEDIUM Plus och Åhmans PREMIUM Plus. I varje grupp finns ett antal färdiga designförslag gjorda. Utöver dessa har du möjlighet att själv välja färger, tillbehör och komponenter ur ett större sortiment.
Man kan kombinera fritt enligt färgbladen. Det blir ingen prisskillnad att själv skapa en lösning eller om man väljer en färdig exempellösning.
I ett tidigt projekteringsskede räcker det med att du anger vilken nivå som hisskorgen skall ha. Exakta färgval kan man sedan göra i ett senare skede.

Två snygga nyheter! SUPREME & CLASSIC
I vår serie med Paketerade lösningar har vi nu adderat till en riktigt lyxig hisskorg som ändå har ett behagligt pris. Den passar utmärkt till bostadsrättsföreningar, kontorsfastigheter och hyresfastigheter. Vi har även tagit fram en klassisk modell tillverkad med rationella metoder.
Låt oss berätta mer om hur du kan få en hisskorg med unik stil och elegans.

Copyright 2017 Åhmans i Åhus